loader

Dental Concept Studio

Pentru un rezultat perfect, fiecare detaliu este important...


PROGRAMEAZA-TE

Atenție la detalii

...iar pentru noi, atenția la detalii este principala preocupare


PROGRAMEAZA-TE

Misiunea noastră: soluții medicale individualizate, adaptate nevoilor pacientului

Pentru noi, fiecare caz este unic, așa cum fiecare pacient este unic. De aceea, pentru fiecare caz în parte concepem un plan de tratament individualizat, care ține cont de atât de particularitățile clinice, cât și de dorințele și așteptările pacientului.

Dr. Mihai Săndulescu, Dr. Cristian Rotaru

Despre noi / Dental Concept Studio

Pacientul pe primul loc

Filosofia noastră: pacientul este pe primul loc. Toate deciziile terapeutice sunt orientate către pacient, pentru a realiza, pas cu pas, obiectivul tratamentului.

Tratamente în siguranță

Siguranța medicală a pacientului este prioritatea clinicii noastre. Toate manoperele terapeutice se realizează în deplină siguranță pentru pacient, reducând riscul incidentelor sau a efectelor adverse.

Estetic, dar funcțional

Un tratament stomatologic de succes trebuie să fie atât estetic, cât mai ales funcțional. Echilibrul acestor două concepte este esențial pentru o longevitate cât mai mare a restaurărilor dentare.

Steril? Bineînțeles!

În cadrul clinicii noastre, protocoalele de dezinfecție și sterilizare urmează standardele internaționale în domeniu. În timp ce multe dintre instrumentele și materialele utilizate sunt de unică folosință, toate instrumentele care se reutilizează trec prin 3 etape de sterilizare - curățare manuală, sterilizare la rece și sterilizare la autoclav.

Tratamente fără durere

Și când spunem asta, chiar vorbim serios. Marea majoritate a tratamentelor se realizează cu anestezie locală, pentru a reduce la minim disconfortul inerent unei vizite la stomatolog.

Interdisciplinaritate

Pentru a putea oferi o gamă completă de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel, am pus la punct o rețea de colaborări cu colegi din alte specialități, cum ar fi endodonție, ortodonție sau anestezie generală.

Echipa medicala

Informații pentru pacienți

Obturații coronare

Obturațiile coronare, denumite popular „plombe”, sunt folosite pentru a restaura regiunile dentare afectate de procese carioase sau cu pierdere de substanță dentară de alte cauze (atriție, abraziune, abfracții, etc).


Detalii serviciu

Tratamente endodontice

Tratamentele endodontice se realizează atunci când extensia unui proces carios interesează camera pulpară a unui dinte, sau când a determinat o afectare a pulpei dentare (pulpită acută sau cronică, necroză sau gangrenă pulpară).


Detalii serviciu

Lucrări protetice metalo-ceramice

Coroanele metalo-ceramice se realizează pe dinți naturali sau pe implanturi, și sunt compuse dintr-o structură metalică acoperită integral cu ceramică (porțelan) de culoarea dinților naturali.


Detalii serviciu

Lucrări protetice integral ceramice

Coroanele integral ceramice sunt realizate din ceramică presată în zona frontală, sau din ceramică pe suport de zirconiu în zona laterală și în cazul punților dentare extinse.


Detalii serviciu

Incrustații ceramice

Incrustațiile (inlay/onlay) sunt piese protetice din ceramică presată realizate în laboratorul de tehnică dentară, care înlocuiesc zonele distruse din coroana dentară. Acestea sunt o alternativă la obturațiile din compozit realizate direct în cabinet.


Detalii serviciu

Fațete dentare

Fațetele dentare, denumite „veneers” în limba engleză, sunt piese protetice realizate din ceramică presată, care acoperă fața externă (vestibulară) a dinților.


Detalii serviciu

Extracția molarilor de minte

Extracția molarilor de minte se practică de obicei când aceștia determină probleme locale (durere, leziuni pe obraz prin mușcare, poziție neadecvată pentru a erupe corect pe arcada dentară, caz în care poate determina leziuni la nivelul dinților vecini sau disfuncții ocluzale) sau la indicația medicului ortodont.


Detalii serviciu

Chirurgie parodontală

Chirurgia parodontală se practică în unele tipuri de parodontopatii.


Detalii serviciu

Implanturi dentare

Implantul dentar este un dispozitiv medical din titan care se inseră la nivelul maxilarelor pentru a putea înlocui un dinte pierdut.


Detalii serviciu

Adiții osoase

Adițiile osoase sunt proceduri chirurgicale ajutătoare folosite atunci când osul este insuficient pentru a putea insera un implant. Aditia se poate realiza in aceeasi sedinta cu inserarea implantului sau in timpi diferiti: in prima sedinta aditia osoasa si dupa 4-6 luni inserarea de implant.


Detalii serviciu

Grefe/blocuri osoase

Defectele osoase majore apar în cazuri de traume severe când pe lângă dinți se pierde și o parte a osului din jurul dinților, în cazuri de purtare a protezelor mobile pe termen lung, pierderea dinților din cauza bolii parodontale avansate, absența îndelungată a dinților pe o anumită zonă.


Detalii serviciu

Sinus lift

Sinusul maxilar este o cavitate in interiorul osului maxilar, tapetata cu o mucoasa de tip respiratiror. In momentul pierderii dintilor laterali, din cauza presiunii aerului din interiorul sinusului, acesta se mareste ca volum si ocupa spatiul lasat liber la nivelul osului de pierderea dintelui.


Detalii serviciu

Grefe de gingie

În jurul dinților naturali există o zonă de gingie fixă, care nu este mobila la miscarile partilor moi ( obraji/buze)si care protejează dintele de minitraumele fizice produse în masticație și, de asemenea, ajută la o bună igienizare locală.


Detalii serviciu

Tratamente ortodontice

Printr-un tratament ortodontic se poate obține o repoziționare a dinților pe arcadele dentare, cu corectarea dizarmoniilor existente (înghesuiri, spațieri, migrări verticale, etc.). Astfel, o dată cu îmbunătățirea fizionomiei pacientului, se corectează și relațiile ocluzale și putem preveni o afectare parodontală.


Detalii serviciu

Chirurgie ortognată

Chirurgia ortognata cuprinde totalitatea interventiilor chirurgicale practicate la nivelul maxilarelor de catre un medic chirurg maxilo-facial, in scopul corectarii defectelor scheletale asociate cu o ocluzie dentara incorecta, ocluzie care nu poate fi rezolvata doar prin tratament ortodontic de indreptare a dintilor.


Detalii serviciu

Cazuri clinice

Reabilitare orala

Tratament complex, multidisciplinar, pentru obinerea unui rezultat estetic maxim.


Detalii caz

Estetică dentară

Tratament complex, multidisciplinar, pentru reabilitarea estetică a unui pacient cu anodonții bilaterale de incisiv lateral.


Detalii caz

Incrustații

Incrustații fizionomice din ceramică presată, realizate astfel încât să imite perfect morfologia dinților naturali.


Detalii caz

Fațete dentare

O pacientă tânără a dorit îmbunătățirea aspectului dinților superiori după finalizarea unui tratament ortodontic. În acest caz am optat pentru fațete integral ceramice.


Detalii caz

Tratament endodontic complex

Un proces carios extins a interesat camera pulpară a unui molar superior, determinând inflamația pulpei dentare urmată de durere. Radiologic am decelat o curbură extremă a rădăcinii mezio-vestibulare. Dificultatea cazului a fost crescută și de prezența a două canale accesorii pe rădăcina mezio-vestibulară, în afara canalului princial.


Detalii caz

Reconstrucții coronare directe

Reconstrucție directă, în cabinet, din compozit fotopolimerizabil, a doi incisivi fracturați în urma unui traumatism.


Detalii caz

Reabilitare orală

Caz complex de reabilitare orală.


Detalii caz

Informații pentru medici

Implantologie

Implantologie

În zilele noastre, pentru a oferi pacienților cele mai bune tratamente posibile, fiecare medic duce la îndeplinire acea parte a planului de tratament pe care este specializat. Aici, la Dental Concept Studio, considerăm că interdisciplinaritatea și comunicarea între colegii de diferite specializări este un element cheie în atingerea dezideratului de „patient-oriented treatment”.

Detalii serviciu
Chirurgie orală

Chirurgie orală

În cadrul unei colaborări interdisciplinare în domeniul chirurgiei orale, în clinica noastră putem realiza practic orice intervenție chirurgicală ce nu necesită spitalizare.

Detalii serviciu
Chirurgie ortognată

Chirurgie ortognată

Chirurgia ortognata cuprinde operatiile practicate la nivelul maxilalelor practicata de un medic chirurg maxilo-facial. Operatia este efectuata in cazul defectelor scheletale cu o ocluzie dentara incorecta, care nu poate fi rezolvata doar prin tratament ortodontic de indreptare doar a dintilor. Oasele maxilare pot fi dezvolte in exces sau deficitar. Scopul este deci de a rezolva pe langa muscatura si aspectul facial estetic si armonios si chiar si respiratia prin largirea pasajului aerian superior.

Detalii serviciu
Over the shoulder

Over the shoulder

În cadrul clinicii noastre organizăm sesiuni pentru medicii stomatologi care vor să aprofundeze anumite subiecte sau doresc să își însușească anumite proceduri avansate de tratament.

Detalii serviciu

Articole de specialitate

Dental Concept Studio

Adresa

Dental Concept Studio
Intr. Av. Teodor Iliescu nr. 59
Sector 1, Cod poștal 011672
București, România

Contacteaza

Telefon: 0723 198 032

Orar clinica

Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: Închis
Duminica: Închis

Programeaza-te / Lasa un mesajCompleteaza campurile obligatorii.

Localizare Google Map